Do svého účtu můžete pozvat další lidi, třeba společníka nebo recepční, aby viděli a spravovali stejného asistenta. Najdete to v Nastavení účtu → Členové. Tato záložka je v aplikaci zatím jen anglicky, proto jsou níže její popisky uvedené tak, jak je uvidíte.
Role
Každý člen má jednu ze dvou rolí:
- Owner (majitel): spravuje účet, včetně rolí ostatních.
- Member (člen): běžný uživatel účtu.
V jednom účtu musí vždy zůstat alespoň jeden Owner. Role ostatním může měnit jen Owner. Člen může zvát další lidi jen jako Member.
Pozvání nového člena
- Otevřete Nastavení účtu → Členové.
- V části Team members do pole zadejte e-mail kolegy (například
kolega@firma.cz) a vyberte roli Member nebo Owner. - Klikněte na Send invite.
Kolega dostane e-mail s pozvánkou. Dokud ji nepřijme, je v seznamu s označením Invite pending. Pozvánka platí 7 dní. Po vypršení se u ní zobrazí Expired a můžete ji poslat znovu.
Na jednu e-mailovou adresu jde mít jen jednu čekající pozvánku.
Změna role a odebrání člena
U každého člena vidíte jeho roli a nabídku pro Change role a tlačítko Remove. Před provedením změny aplikace vyžádá potvrzení. Poslední Owner v účtu odebrat ani přepnout na Member nejde.
Když pozvánka nepřišla
- Zkontrolujte nevyžádanou poštu a správnost adresy.
- U čekající pozvánky ji můžete poslat znovu.
- Jednu adresu nelze pozvat dvakrát, dokud předchozí pozvánka čeká.